richting in organisatie­ontwikkeling

welke kant wilt u op?

Bent u op zoek naar een andere richting/koers voor uw organisatie? Goed dat u daarover nadenkt in deze veranderde markt! Ik denk graag met u mee in de ontwikkeling van uw bedrijf. Mijn ervaring zorgt ervoor dat u niet alleen advies krijgt, maar ook concrete handvaten om de ontwikkeling door te voeren.

INK-managementmodel

Elke organisatie wil een kwaliteitsgerichte organisatie zijn. Kwaliteitszorg heeft zich ontwikkeld van productgericht naar procesgericht en van procesgericht naar organisatiegericht. Er zijn voor kwaliteitszorg verschillende managementmodellen beschikbaar. Één daarvan is het INK-Managementmodel van het Instituut Nederlandse Kwaliteit. Dit model geeft aandacht aan alle relevante kenmerken van een organisatie. Het bestaat uit totaal tien aandachtsgebieden en brengt deze met elkaar in verband. Het model biedt een handvat om die samenhang te managen en continu te beheersen en te verbeteren. Tevens zijn alle kenmerken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in dit managementmodel opgenomen.

maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een resultaatgericht proces waarbij de onderneming de verantwoordelijkheid neemt voor de effecten op de bedrijfsactiviteiten. Dit op het gebied van sociaal (People), ecologisch (Planet) en economisch (Profit) gebied. De onderneming is niet alleen intern gericht maar gaat ook de dialoog aan met belanghebbenden buiten de onderneming. Binnen MVO is rendement een meervoudig begrip, het gaat niet alleen over het financiële gewin. Rendement is ook meerwaarde die geleverd wordt zoals tevredenheid, kwaliteit, reputatie, innovatie en daardoor ook verlaging van kosten.

EveAdvies voor wie?

Voor organisaties die zich verder willen ontwikkelen en behoefte hebben in ondersteuning. Voor vastgoedeigenaren die behoefte hebben aan ondersteuning en onafhankelijk advies ten aanzien van het vastgoedonderhoud en wat daar mee samenhangt. Denkt u dat EveAdvies u kan helpen of adviseren? Maak vrijblijvend een afspraak!

Boekweitveld 3, 5473 JE Heeswijk
T. 06 524 438 52

* Verplichte velden invullen

Bedankt voor uw bericht! Wij nemen binnenkort contact met u op.

Er is iets verkeerd gegaan, controleer uw gegevens.