referenties

Van der Steen Schilderwerken

“Ik heb Ben in de arm genomen om samen met mij te kijken naar de stappen die ik kon zetten om mijn bedrijf nóg efficiënter te maken. Ben heeft ontzettend veel kennis en ervaring als het gaat om het veranderen van organisaties. Deze vakkundigheid, samen met zijn integere manier van werken zorgden ervoor dat we samen een plan van aanpak maakten waarmee mijn bedrijf weer toekomstbestendig is. Vanuit het INK- model kwamen we op onderwerpen als lean werken en digitalisering. Ben gaf mij veel nieuwe inzichten en handvaten om mijn bedrijfsresultaten te verbeteren. Iets wat ik niet onbenoemd wil laten is de persoonlijke kant van Ben. Hij is altijd belangstellend naar jou als persoon. We hebben samen dan ook een hele goede balans gecreëerd tussen wat goed voelt op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.”

Hans v/d Steen

Woonmeij

"Ben is een echte vakman, hij heeft een schat aan ervaring waarmee hij Woonmeij met raad en daad bijstaat. Ben is een echt mensen-mens, hij is integer en heeft veel aandacht voor de werklieden. Ben behoort tot de Ketenpartners van Woonmeij, ook aan dit proces levert Ben een waardevolle bijdrage. Hij heeft veel ervaring in organisatieontwikkeling, waar wij binnen de groep Ketenpartners graag gebruik van maken. Kortom, Ben is een hele fijne man om mee samen te werken."

Gijs van Roosmalen

EveAdvies voor wie?

Voor organisaties die zich verder willen ontwikkelen en behoefte hebben in ondersteuning. Voor vastgoedeigenaren die behoefte hebben aan ondersteuning en onafhankelijk advies ten aanzien van het vastgoedonderhoud en wat daar mee samenhangt. Denkt u dat EveAdvies u kan helpen of adviseren? Maak vrijblijvend een afspraak!

Boekweitveld 3, 5473 JE Heeswijk
T. 06 524 438 52

* Verplichte velden invullen

Bedankt voor uw bericht! Wij nemen binnenkort contact met u op.

Er is iets verkeerd gegaan, controleer uw gegevens.